Το blog μεταφέρθηκε!

Η νεα διεύθυνση είναι:
http://re4ctiv3.wordpress.com
Θα μεταφερθείτε σε 3 δευτερόλεπτα.

Thursday, May 26, 2011

Αντί-νοος



Αντι-νοος= ηλιθιος, δε σκεφτεται..

Είναι ο μαλακας μαλλον που μας εχει κατσει στο σβερκο...και το εκανε αφου πατησε σε πτωματα απανω για να φτασει ψηλα!! Ειδαλλως δε θα εφτανε γιατι ειναι? απλα.. ΜΑΛΑΚΑΣ!!!Και μεις μαθαμε να προσκυναμε τους ΜΑΛΑΚΕΣ Και οποτε παμε να μιλησουμε για αρχαια Ελλαδα, βρισκεται? ενας μαλακας( =αντινοος) παντα να μας λεει εθνικιστες και φασιστες!!!Ειμαστε και μεις αβουλοι αντινοες??
Αλλα θα κανω αυτο που μου εχουν μαθει.. Θα γινω ακομα πιο φτωχος, πιο αθλιος και θα κλεψω ενα ευρω για να αναψω ενα κεράκι..θα παω να εξομολογηθω πως φταιω εγω για τις αμαρτιες της πλουσιας πορνης, θα κουβαλησω το σταυρο της.Θα γυρισω? και το αλλο μαγουλο να με χαστουκισει το συστημα και θα ονειρευομαι παθητικα για να με ελεγχει ο πλουσιος καλύτερα.. Χριστιανισμός και συστημα ειναι τα πιο αγαπημενα αδερφάκια..Και μην ερθει να συμβιβασει κανεις το χριστιανισμο με τα αρχαια ελληνικα ιδεωδη, γιατι η δεν εχει παρει χαμπαρι τι συμβαινει γυρω του..η θα προσπαθει να συμβιβαστει με την πλυση εγκεφαλου που εχει υποστει απο το παπαδαριο που εχει ξεπουλησει την Ελλάδα .Για αυτα που λεω να με μισησετε να με βρισετε να με πεταξετε στην πυρα οπως κανανε οι καλοι χριστιανοι παντοτε..
αλλα μην πειτε ποτε ξανα πως ειστε περηφανοι για τον Πλατωνα, γιατι καποτε η εκκλησια εκλεισε την ακαδημια του Πλάτωνα.Με άλλα λογια η θα ειστε περηφανοι για τον Σωκρατη που πεθανε για τα ιδεώδη του η θα ειστε περήφανοι για τους μοναχους του αγιου ορους που κρεμασαν τη φωτογραφια του Χιτλερ μεσα σε μοναστηρι οταν εφτασαν οι Γερμανοι..

No comments:

Post a Comment